СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У ОШ ,,ЈОВАН ГРЧИЋ МИЛЕНКО” У БЕОЧИНУ

Датум: 31. Avgust 2023 22:24 Категорија: Новости

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА У ОШ ,,ЈОВАН ГРЧИЋ МИЛЕНКО” У БЕОЧИНУ
У Основној школи ,,Јован Грчић Миленко” у Беочину у четвртак, 31.8.2023. године, уприличен је традиционални свечани пријем ученика 1. разреда. У амфитеатру школе прваке и њихове пратиоце срдачно су дочекали директор школе гдин Драган Митић и председница општине Беочин гђа Биљана Јанковић, поздравили су их и пожелели им добродошлицу и срећан почетак школовања. Уследио је пригодни свечани програм, певао је Мали хор који је припремила наставница музичке културе Весна Гојић, затим су наступили рецитатори учитељице Слободанке Спасојевић, а за разглас се побринуо учитељ Синиша Гутић. Након тога су учитељи: Јасна Тихојевић, Синиша Гутић и Слободанка Спасојевић прозвали и повели своје ученике у учионице. У учионицама су им се придружили и родитељи, а све су их обишли директор и председница општине и поделили поклоне.
Свеске и школски прибор поклонила је општина Беочин, “Плазма пакетиће” добили су од Министарства просвете и компаније ,,Бамби”, a ваучере за куповину од фондације ,,Универекспорта”. 
Исти поклони сачекали су и прваке у подручним одељењима.
У Раковцу ученике је срдачно дочекала учитељица Душанка Милић, у Беочин селу учитељ Витомир Рајчић, а у Черевићу учитељица Мелита Недељковић. Черевићке прваке дочекали су и старији другати са својим учитељицама Зораном Влајков, Тањом Половином и Сузаном Пантелић и свечаном приредбом им пожелели добродошлицу и срећне школске дане.
ЧЕСТИТАМО СВИМ ПРВАЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ И ЖЕЛИМО ИМ ДА СТЕКНУ ПУНО ЗНАЊА И ПУНО ЛЕПИХ УСПОМЕНА.