ДОНАЦИЈА УДРУЖЕЊА ,,LIONS МИЛЕВА МАРИЋ АЈНШТАЈН

Датум: 28. Decembar 2022 23:24 Категорија: Новости

ОРМАРИЋИ ЗА УЧЕНИКЕ 3-1 ОДЕЉЕЊА
Ученици 3-1 одељења, учитељице Слободанке Врговић, у среду, 28.12.2022. године, обрадовани су поклоном Удружења ,,Lions Милева Марић Ајнштајн” из Новог Сада, прелепим и функционалним школским ормарићима за ученике.
Ученици овог одељења током две године школовања показали су јединство и спремност за учешће у разним активностима. Заједничким трудом и залагањем су освојили 1. место у општинском такмичењу сакупљања папира за рециклажу у Еколошкој акцији 2021. године. Такође, они су иницијатори и учесници бројних хуманитарних активности где су донирали гардеробу, играчке и школски прибор социјално угроженој деци. Својим понашањем, учењем и радом постизали су значајне успехе на бројним такмичењима, како спортским тако и осталим.
На иницијативу родитеља одељења 3-1, а као награду за бројне хуманитарне активности у којима су ученици овог одељења узели учешћа са својом учитељицом Слободанком Врговић, и као један вид мотивације за даље сличне активности, Удружење ,,Lions Милева Марић Ајнштајн” донирало је школске ормарића за одлагање књига што ће олакшаће нашим ђацима школске торбе, а учионицу учинити “другом кућом”.
Захваљујемо се на овом великом гесту Удружењу ,,Lions Милева Марић Ајнштајн” из Новог Сада у име ученика, родитеља и ОШ ,,Јован Грчић Миленко” из Беочина.