БЕОЧИНСКИ КАРАТЕ КЛУБ „ЦЕМЕНТ“ ОБЕЛЕЖИО 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Датум: 18. Decembar 2022 15:40 Категорија: Новости

БЕОЧИНСКИ КАРАТЕ КЛУБ „ЦЕМЕНТ“ ОБЕЛЕЖИО 40 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА
Беочински Kарате клуб „Цемент” вечерас је обележио 40 година рада и постојања а свечаности која је уприличена у Дому културе присуствовали су председница општине Беочин Биљана Јанковић и члан Општинског већа Милан Зорић.
Прослава овог значајног јубилеја била је прилика да се карате клуб „Цемент” захвали свим заслужним појединцима, колективима, предузећима и установама на дугогодишњој сарадњи и подршци, а Општина Беочин добитник је захвалнице за помоћ у развоју карате спорта током 40 година постојања клуба. Такође, Карате савез Војводине овом приликом доделио је захвалницу Општини Беочин за допринос развоју карате спорта и Карате савеза Војводине.
Председница Јанковић је на позив управе карате клуба „Цемент“ на вечерашњој свечаности уручила признања оснивачима клуба Јовици Јандрићу и Радославу Шпирићу као и захвалнице члановима клуба од оснивања до данас Миленку Милинковићу, Славку Переском, Зорану Радановићу и Јовану Ристићу.
Са поносом честитамо карате клубу „Цемент“ на овом значајном јубилеју и захваљујемо се управи клуба, члановима, установама, организацијама и свим појединцима који су допринели развоју и популаризацији карате спорта у Беочину!