СТОНОТЕНИСЕРКИ ,,ТРОФЕЈ КУП ЕВРОПЕ” У БЕОЧИНУ 2022.

Датум: 05. Decembar 2022 22:31 Категорија: Новости

СТОНОТЕНИСЕРКИ ,,ТРОФЕЈ КУП ЕВРОПЕ” У БЕОЧИНУ 2022.
Председница општине Беочин Биљана Јанковић присуствовала је данас свечаном отварању европског такмичења у стоном тенису за мушкарце „Трофеј куп Европе“ које се у организацији стонотениског клуба и шампиона Србије „Раднички 1972“ из Беочина одржава у Спортском центру од 25. до 27. новембра.
Ово престижно такмичење је у нашем граду окупило најбоље играче из девет европских тимова који долазе из Аустрије, Грчке, Кипра, Италије, Словачке, Босне и Херцеговине и Хрватске.
Председница Јанковић је на церемонији отварања поздравила спортсите, спортске раднике, организаторе и бројну публику на трибинама пожелевши свима добродошлицу на „Трофеј куп Европе“ у Беочину.
„Поносна сам на успех локалног стонотениског клуба „Раднички 1972“ који је уз много труда и залагања довео европски спорт у Беочин.
Честитам им на одличној организацији као и успеху да Беочин данас представе у најбољем светлу! Свим такмичарима, организаторима, судијама и публици желим да у доброј атмосфери проведу викенд уз квалитетан стони тенис, најбољи у Европи!“, истакла је председница Јанковић.
Захваљујући сарадњи са Основном школом „Јован Грчић Миленко“, трибине беочинског спортског центра данас су одисале правом навијачком атмосфером а церемонију отварања, коју је на јединствен и препознатљив начин водио Драган Јовичић Срба, употпунила су и деца Културно-уметничког друштва „Бриле“.
Капитенима свих екипа учесника председница општине Беочин Биљана Јанковић и председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић уручили су поклоне добродошлице.
Посебну захвалност упућујемо и Стонотениском савезу Војводине и колективу Спортског центра Беочин који су заједнички допринели да домаћинство нашег „Радничког“ у овогодишњем „Трофеј купу Европе“ прође на најбољи начин!
За „Раднички 1972“ наступају тренер и капитен екипе Бојан Црепуља, сениорски појединачни шампион Србије Марко Петков, јуниорски репрезентативац Јован Јоцков али и капитен Црвене звезде Марко Јевтовић као појачање за Европу.
Позивамо вас да нам се придружите овог викенда у Спортском центру Беочин и да заједно подржимо наше стонотенисере у игри за најбољи могући пласман!