ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ БЕОЧИН У ПОСЕТИ ШКОЛИ У ЧЕРЕВИЋУ

Датум: 26. Septembar 2022 20:36 Категорија: Новости

ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ БЕОЧИН У ПОСЕТИ ШКОЛИ У ЧЕРЕВИЋУ
Председница општине Беочин Биљана Јанковић започела је ове недеље планиране активности обиласка месних заједница. Прва месна заједница коју је посетила у петак, 23.9.2022. године, је Черевић, а обишла је Завичајни музеј у Черевићу, парцелу на којој је био објекат старе основне школе, просторије Дома културе и издвојено одељење Основне школе „Јован Грчић Миленко“.
У оквиру посете школи, председница Јанковић се састала са учитељицама Сузаном Пантелић и Татјаном Половином као и вероучитељком Јевгенијом Којић.
Посебан акценат током обиласка стављен је на упознавање председнице са стањем наведених објеката и локација у Черевићу, али и проблемима грађана у погледу саобраћајне безбедности на државном путу 2. реда који се налази у близини школе и који пролази кроз Черевић.
Договорено је и посредство Општинске управе у решавању овог проблема како би се приоритетно омогућила сигнализација на путу и створили услови за безбедност свих учесника у саобраћају, посебно деце ученика основне школе „Јован Грчић Миленко“.
Обилазак месних заједница ће у наредном периоду бити фокус у раду председнице Општине како би се добио јаснији увид у потребе грађана и проблеме са којима се суочавају наша села.