ДИСТРИБУЦИЈА УЏБЕНИКА 2021

Датум: 09. Jun 2021 20:09 Категорија: Новости

ДИСТРИБУЦИЈА УЏБЕНИКА 2021.

Поштовани, данас су уследили нови позиви и питања родитеља у вези са дистрибуцијом уџбеника. Ова иста питања догодила су се и пре две недеље када сам реаговао својим саопштењима и обавезујућим одлукама. Такође, обавио сам разговоре са запосленима као и са представницима издавачких кућа и дистрибутера. Мислио сам да је проблем решен, међутим данас је уследио читав низ позива збуњених родитеља - због тога ћу сада након овог уводног обраћања поставити документа која сам тада направио, односно ОБАВЕЗУЈУЋЕ ОДЛУКЕ. Надам се да ће после овога ствари бити сасвим јасне и да ћемо на тај начин отклонити недоумице код родитеља, које доводе до позива упућених мени и до мог поновног бављења проблемом за који сам сматрао да је решен и где је закон по том проблему потпуно јасан. 
Ово саопштење као и пратећи документи биће постављени на сајту наше школе, затим на фејсбуку наше школе, као и на нашој школској вибер групи.
Очекујем, понављам, да ће након овога све недоумице бити решене, да нећемо трошити ваше и наше драгоцено време  и да ћемо се држати слова закона и воље Савета родитеља по питању дистрибуције уџбеника. 

В.д. директор, Драган Митић

http://jgmilenko.nasaskola.rs/files/fajlovi/odgovor%20direktora.pdf

http://jgmilenko.nasaskola.rs/files/fajlovi/ODLUKA.pdf