ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Датум: 01. Decembar 2020 14:09 Категорија: Новости

Поштовани родитељи,
услед тренутне епидемиолошке ситуације у Републици Србији и на основу Уредбе о мерама спречавања и сузбијања заразне болести COVID -19  од 27.11.2020, спроводи се настава на даљину за ученике од петог до осмог разреда, од понедељка, 30.11.2020.
У ОШ „Јован Грчић Миленко“ настава на даљину се реализује преко гугл учионице и ТВ часова који се емитују на РТС 3 .Ученици су обавезни да се укључе у гугл учионице за све обавезне и изборне предмете по распореду часова који им је дат у септембру ( распоред часова се односи на све јер се више не деле у А и Б групу). Нпр. ако биологију имају понедељком и петком дужни су да се та два дана пријаве у гугл учионицу (могу и чешће, али ова два дана су обавезна) и тако за све предмете које имају у распореду. Ученици имају обавезу да прате и ТВ часове (али то могу и преко платформе Моја школа).  Молимо вас да контролишете редовност присуства ваше деце у гугл учионици као и праћење ТВ часова.

 Предлог закључне оцене из предмета ће бити дат у ес дневнику у делу активности ученика 11.12.2020. и ако ученик није задовољан предлогом, моћи ће да се пријави за поправљање оцене у школи тако што ће дођу у одређеном термину  уз поштовање свих епидемиолошких мера. Родитељ пријављује ученика који жели да поправи оцену одељењском старешини најкасније до 14.12.2020. Након тога неће бити могуће поправљати оцену. Молим вас да поштујете рокове.