TreninGO izazov "TRČIM ZA ŠKOLU"!!!

Датум: 30. Septembar 2019 08:23 Категорија: Новости

TreninGO izazov "TRČIM ZA ŠKOLU"!!!
U okviru Evropske nedelje sporta, danas 28.septembra, u 19:00 časova počinje TreninGO izazov "Trčim za školu". i završava se 15. novembra u 19:00 časova..
Naša škola, OŠ"Jovan Grčić Milenko" iz Beočina, jedna je od 14 škola u Srbiji koja učestvuje u ovom projektu.
Izazov zajednički realizuju Olimpijski komitet Srbije, Ministarstvo omladine i sporta, Savez za školski sport Srbije i Evropska unija.
Na događaju BeActive Noć koji će se održati 28.09.2019. u Tašmajdanskom parku, TreninGO izazov „Trčim za školi" će zvanično biti predstavljen medijima, a 14 trkača će simbolično potrčati da trči za 14 škola i time označiti početak takmičenja.
U izazovu MOŽE DA UČESTVUJE BILO KO tako što će preuzeti besplatnu aplikaciju Olimpijskog komiteta Srbije-TreninGO (za iOS i Android), registrovati se, a zatim kroz opciju "Izazov” izabrati školu za koju će trčati i na taj način donirati svoje kilometre.
Prve tri škole koje prikupe najviše kilometara osvojiće nagrade od strane Evropske unije - sportsku opremu i rekvizite u vrednosti do:
1. mesto – 300.000,00 RSD
2. mesto – 200.000,00 RSD
3. mesto – 100.000,00 RSD
Dragi đaci, roditelji, sportisti, prijatelji naše škole,bilo da trčite rekreativno, na trenigu, na času fizičkog vaspitanja ili iz bilo kog drugog razloga, registrujte se na TreninGO, donirajte vaše kilometre našoj školi i pomozite nam da osvojimo sportske rekvizite i opremu za naše učenike.
Unapred Vam se zahvaljujemo!
Sve dodatne informacije o izazovu možete videti na sajtu www.evropskanedeljasporta.rs