ЗАВРШНА ПРИРЕДБА 2019

Датум: 10. Jun 2019 20:56 Категорија: Новости

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА 2019
Приближио се крај још једне школске године. Свечани програм поводом завршетка школске године изведен је у Дому културе у Беочину, а успешно су га припремили и извели ученици нижих разреда са својим учитељицама Јеленом Рајичић и Браниславом Буловић Ижак, и наставницама Јевгенијом Којић и Весном Гојоћ, као и Милицом Топлићан и Бојаном Драшко.
Ученици наше школе вредно су учили, трудили се и успех није изостао. На завршној приредби награђени су најбољи. У школској 2018/2019. години  диплому „Вук Караџић“ заслужили су и добили следећи ученици: Стефан Сокола 8-1, Анђела Германац 8-3, Урош Поповић 8-3, Зоран Репић 8-3, Мирко Дабарчић 8-4, Драган Мишић 8-4, Јована Мумовић 8-4, Алекса Тамајка 8-4 и Јасмина Хакањин 8-4. За ученика генетације проглашена је Јасмина Хакањин. Свим награђеним ученицима честитамо и желимо пуно успеха у даљем школовању и животу. Срећно! 
Директорица Татјана Сакан уручила је и повеље родитељима за посебан допринос раду школе. Хвала им, а надамо се да ће се сарадња успешно наставити.