АТЛЕТИКА

Датум: 16. Maj 2019 22:51 Категорија: Новости

ATЛЕТИКА
Дана 4.4.2019. наша школа узела је учешће на окружном такмичењу у атлетици у Новом Саду. На борилишта су изашли Катарина Живковић, ученица VI4 разреда која се такмичила у трци на 600 метара, и Ченан Сапи VII4 који се такмичио у скоку у вис. Сапи је остварио солидан резултат скоком од 150цм, што је, ипак, било недовољно за освајање медаље, а Катарина Живковић је лаким кораком "дотрчала" до златне медаље и тиме остварила пласман на међуокружно такмичење.
 
На међуокружном такмичењу,  11.4.2019. године,у Новом саду,  наша ученица Катарина Живковић наставила је са постизањем врхунских резултата. У доста јачој трци него претходне недеље, остварила је, још једном, убедљиву победу: након 600 истрчаних метара, попела се на победничко постоље и обезбедила учешће на републичком такмичењу.

Републичко такмичење у атлетици одржано је 18.4.2019.године у Сремској Митровици. Наша Катарина је освојила 4.место. Честитамо јој на врхунским резултатима !                Ученике је на такмичење водила наставница Маја Даниловић.