ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЏБЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024. ГОДИНУ

Датум: 13. Septembar 2023 21:39 Категорија: Новости

ПОДЕЛА БЕСПЛАТНИХ УЏБЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024. ГОДИНУ
У Основној школи „Јован Грчић Миленко” у Беочину у суботу, 9.9.2023.године, од 8 до 16 часова организована је подела бесплатних уџбеника које је и ове године за све основце обезбедила Општина Беочин. Тим поводом, школу су посетили председник Скупштине општине Беочин Немања Вилић и чланови Општинског већа Михајло Божић и Драгана Шуваковић који су родитељима и ученицима уручили комплете уџбеника и пожелели свима успешан почетак школске године. 
Према речима члана Општинског већа Михајла Божића ова пракса ће у општини Беочин бити настављена и у наредном периоду а од ове јесени почињу значајна улагања у готово све школске објекте на територији општине. „Драго ми је што смо поред бесплатних уџбеника и бесплатног вртића за наше најмлађе суграђане, ове године увели и бесплатну матуру за основце. Беочин ће ове јесени добити и реконструисан централни вртић а покренули смо и важно питање улагања у школске објекте на територији општине. Успели смо да обезбедимо средства и покренемо пројекте који ће у наредних годину дана значајно унапредити услове за боравак и рад деце и учитеља у готово свим школама на територији наше општине.”, рекао је Божић.
Директор школе Драган Митић који је организовао преузимање, складиштење и начин поделе ученика изјавио је да се овом акцијом општине значајно излази у сусрет породицама наших ученика и да је сада на ученицима да оправдају поклон који су добили, и свима пожелео лепе школске дане са пуно петица.